Toivelistakisan säännöt

Tee lista lelutoiveista ja osallistu arvontaan!

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit
Toyrock Oy, Mainostoimisto SST

2. Arvonta
Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua valitsemalla tuotekortin sydänpainikkeella omalle toivelistalleen vähintään viisi (5) tuotetta ja jättämällä voimassa olevat yhteystiedot arvontalomakkeelle.

Palkinto: 100 euron arvosta kesän hittileluja.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkinnon (tavarapalkinnon) arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen ilmoittamiensa yhteystietojen kautta kymmenen (10) arkipäivän kuluessa, Toyrock pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto toimitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä, arvonta suoritetaan vko 38 mennessä.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Toyrock Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 1.7.–31.8. välisenä aikana lelukirja.fi-sivuilla.

5. Osallistuminen
Arvonta järjestetään Lelukirja.fi-sivustolla ja siihen voi osallistua valitsemalla tuotekortin sydänpainikkeella omalle toivelistalleen vähintään viisi (5) tuotetta ja jättämällä voimassa olevat yhteystiedot arvontalomakkeelle.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Toyrock Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely
Arvontaa varten annetut tiedot tallennetaan vain voitosta ilmoittamiseen, eikä niitä käytetä markkinointiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia.

Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Muutokset
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.